Hondentraining Deventer
Trainen met je hond is leuk en ontspannend!
Hond blij, baasje blij, iedereen blij!
Hondentraining in Deventer!

Voor iedereen die zijn hond goed heeft gesocialiseerd en keurig heeft opgevoed, is het leuk en ontspannend om met je hond te gaan trainen. Trainen met je hond is leerzaam en een leuke, sportieve bezigheid. Wat trainen zo leuk en interessant maakt, is dat het altijd iets leuks en positiefs oplevert. Hond blij, baasje blij, iedereen blij! Je kunt thuis met je hond gaan trainen, maar dit kan natuurlijk ook onder begeleiding op onze hondenschool. Op onze hondenschool in Deventer bieden wij een zeer gevarieerde en uitdagende hondentraining aan.

Hondentraining volgens NORM

Een hond trainen is een koud kunstje, tenminste als u dat volgens NORM doet.  Het is belangrijk dat een hond training leuk en interessant gaat vinden. Dit betekent dat u uw hond positief moet trainen en conditioneren.  Dat u de oefeningen goed aanleert en dat u dat op de juiste manier gaat belonen.  Hoe u dit het beste kan aanleren, behandelen wij tijdens de hondentraining volgens NORM.  Tijdens deze training leert u uw hond door tunnels rennen, door paaltjes te slingeren en over hindernissen heen springen. Uiteraard komen ook de zit- en ligoefeningen in verschillende variaties aan bod.


Algemene informatie

Hondentraining volgens NORM is voor iedereen die een hond heeft die ouder is dan een jaar en sociaal gedrag vertoont. U kunt te allen tijde starten met deze training. Voordat u zich inschrijft, is het mogelijk om deel te nemen aan een proefles. U kunt dan onze training ervaren en alvast de benodigde informatie op doen. De  proefles is gratis. De kosten voor deze  hondentraining bedragen 99,80 euro voor 10 lessen (al onze prijzen zijn incl. 21% btw).

Cursusdag:

Woensdagavond:

19.00 uur - 20.00 uur
20:00 uur - 21:00 uur

Aanmelden:

Indien u geïnteresseerd bent in onze hondentraining, kunt u zich telefonisch of per email aanmelden. Indien u nog vragen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.